Sorry

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, har haft mycket i skolan och efter skolan har jag hållt på med folkracebilen för på lördag är det race! Nästa vecka kommer nog inspirationen och bloggningen vara tillbaka som normalt! Har shoppat mycket nytt på senaste ska visa er allt då! 

Autumn


-


Forever young


Jewellry


Golden ring


Spets


Wacky leo


Lindsay Lohan


Cowboy girl


Life is a beach


Just black


Chanel


Grattis finis på 18-årsdagen!


Freedom comes when you learn to let go


State of mind


Don't become so heavenly, that you are useless on earth


Trust no bitch


With a touch of red


Girls


Jag älskar dig, du är den bästa


Late summer outfit


ShoppingMamma och jag tog en tur till väsby idag och detta var vad jag fick med mig hem! Skorna har jag tittat på länge, tycker verkligen dom är de perfekta höstkängorna. Och peplum topp har jag bloggat om förut, hittade en fin idag för bara 149 kr så slog till!
Skor // Deichmann 299:- Topp // H&M 149:-

Pretty laid back style


Best friends


Black and whiteSåhär tänkte jag gå klädd idag, men fick byta jacka och skippa sjalen då det är regnoväder ute, ush!


Dagens inköpMin foundation började ta slut idag så när jag hittade den här på lunchen för endast 99 kr (rea) så slog jag till!
Har hört att den ska vara riktigt grym så hoppas på det!Jeffrey campbell


Shopping


Idag vart det en tur till Uppsala med mamma och syster. Fick ett par skor av mamma, är helt kär! Ett par rejäla kängor till hösten. Alltid velat ha ett par Dr. Martens att matcha några outfits med, men har inte velat lägga så mycket pengar på det, då var 349:- ett väldans bra pris! (finns på skopunkten för er som undrar, ser man iofs på lappen!) Vart även en tur på Ikea. Fick med mig detta ljusfat med stora ljus på, två nya kuddar och ett sorts lakan. Efter en tur på lager 157 vart det en mössa och en döskallescarf också, men det fick inte vara med på bild!

Lunch med bästa tjejerna

Har verkligen världens underbaraste brudar i min klass! På lunchen gick vi till cafét och åt focaccia, som vanligt! Sjukt underbart väder idag som ni kan se på bilderna, längtar inte till vintern!

It's a girly thing


Classic style


With a touch of victoria secret


Don't push me down

Hej på er!
Tänkte bara säga att jag tar en liten bloggpaus, min käre man är hos mig nu och vill umgås allt jag kan med han innan han åker hem! Men sålänge kan ni ju vara med i tävlingen här under! :) Hörs igen på måndag någon gång, ha en fin helg !

Tävling! Eyelash serumOm du vill vara med och tävla så länka min blogg eller det här inlägget på eran blogg och skriv att ni är med och tävlar!
Kommentera sedan det här inlägget med "Jag är med!". Den 20 september drar jag en vinnare! :)
"Detta ögonfransserum ger dig långa, täta och fylliga ögonfransar som du alltid drömt om. Super Glandin Eyelash Serum förnyar och förlänger dina ögonfransar genom att stimulera fransarnas naturliga tillväxt. Serumet ger näring, förlänger och skyddar dina ögonfransar. Ger naturligt långa, täta och vackra ögonfransar på 4 veckor.
Produkten är effektiv samtidigt som den är skonsam mot ögonen."
Feeling safe, and that feels good.


I found myself, standing in a corner, looking at you.


Easy romance


 

Outfit


Study
Det här är vad jag håller på med just nu! Idag fick vi nagelkompendium och nu är det bara att plugga. Alla nagelns delar och ben ska vi kunna - på latin! Kanske inte det roligaste men hellre det här än att plugga tråkig matte eller något :) Vi får ju faktiskt en kurs som folk betalar 55.000 för så man ska vara tacksam att man får det gratis :) Nagellacket på bilden fick vi gratis idag i skolan, riktigt soft! Fick även inloggningar till scratch hemsida så vi får köpa saker billigt genom dom, superbra!

Hösttrend - Loafers

 
Loafers är nog på de flestas fötter just nu, finns även dessa i alla olika färger och modeller men valde att inrikta mig på nitloafers som jag tycker är grymt snyggt.

Hösttrend - the peplum topPeplum toppen verkar vara riktigt trendig just nu. Man ser den i alla olika modeller och färger. Men med all rätt, den är ju så sjukt snygg :) Själv varit på jakt efter en riktigt länge, men ännu inte hittat den perfekta! För mig ska den va svart/vit med en silvrig/guldig dragkedja längs ryggen!

Back to school
What if i just could blog an outfit, and it would just pop up in my closet.


The crystal bra


Sometimes.

Sometimes i just wish that i didn't care. That i didn't feel anything, that the pounding from my heart and the pain in my stomach just wasn't there. Sometimes i wish that i just told you how i feel. Why i am like this from time to time, why i can't be happy everytime, and why i usually sit at home and think about that i'm going to lose you. Sometimes i just wish i was strong, and just could believe in you, in us. I want that more than anything.. And sometimes i even wishes that i never met you, because the pain i feel being away from you is so much stronger than the one i had before.Sometimes i wish that i didn't love you so much. So that every time i see or hear a girl near you i get panic, i don't know where to go and it feels so bad, in my whole body, from tip to toe. Sometimes i wish i could speak out, let you know what i know but i can't, too afraid to loose this, what i have. Everything is worth it when i'm with you. When i lie in your arms, get a kiss in the forehead and a smile from you. When you look into my eyes like i'm the one and only and the most beautiful girl in the world. Everything is so worth it then. But when i'm not with you i get crazy, i don't know where to go with my self. It's just me and my mind then, and what i got in my mind isn't good. It's all because of you, but i can't tell you what i know, i just can't. Sometimes i wonder how you would react.
 


RSS 2.0