Every girl needs a flower


Be as healthy as you want to be.


Braids


Glitter


Fanny Lyckman


Boy london


Some autumn favorites


It's the smallest things that makes life big.

 

Girls


Dying is not a sin, not living is.


Beautiful life


Kärlek

Den lyckan när man får träffa dig, äntligen lägga armarna runt dig och känna doften av dig. Att inte kunna låta bli att le när man möter din blick, när man blir rosenröd och nästan skäms av att du tittar på en och ler ditt underbara leénde, även fast du gjort det i elva månader nu. Att jag fortfarande blir nervös när jag ska träffa dig, som om det vore allra första gången. Att ligga bredvid dig i sängen och känna din värme, gosa ner sig med näsan i din nacke och bara få pussa på dig. Att vakna mitt i natten, och bara vända sig om, och du vaknar till, vänder dig med mig och lägger armarna runt mig, pussar mig och somnar om .. Att sedan få vakna med dig på morgonen och bara ligga och kramas. Att helt plötsligt börja kittla varandra så vi skrattar tills vi inte får någon luft. Att få ha dig som pojkvän, kunna prata med dig när jag vill och veta att du alltid finns där. Jag älskar dig mer än vad min själ kan beskriva, och det kommer jag alltid att göra. Du är bara min, mitt hjärta.
 

-


Things fall apart so that better things can fall together.


So cute i want to die


Fitspo


We'll be allright


You can do amazing stuff, as long as you have imagination.


If i were tiny i would sleep on a marshmallow.


Unicorn


Bästa du ♥


Fina vänner


Dagens lektion

Bilder från dagens lektion. Vi hade ett test i manikyr och det gick väll sådär! Mycket mer träning behövs iallafall.
Slänger in en söt bild på Johanna också, bara för att.

Breakfast

Finns nog inget bättre på morgonen än en varm chai latte och knäckebröd med ägg och mycket (!!) majonäs!

Fiskbensfläta


My little collection

 Det här är vad jag lyckats skrapa ihop genom min folkrace karriär än så länge. Två 6 platser, en i a-final och en i c-final. Sen ett 2 pris och en medalj från ett klubbmästerskap vi hade. Jag är nöjd! Från att ha suttit mig i en bil och inte förstått någonting till det här!

White shoes

Klackskorna köpte jag begagnade för bara 150 kr då de inte säljs på Nelly längre. Mycket nöjd och kommer bland annat få pryda mina fötter på min 18-års dag! De andra paret är från Topshop och jag köpte dom på rea för endast 100 kr!

RSS 2.0