Oh you bunny!

Spana gärna in min fina väns blogg! Josefine heter hon och bloggar om allt mellan träning,kläder,skolan,shopping osv!
Kika gärna in hennes supersnygga design som ingen mindre än jag själv fixat haha ;) Klicka här för att komma dit!

Some people just don't get it.


The stars fly so high tonight

Hej på er! Tänkte bara säga att jag åker till min pojkvän under helgen, så uppdateringen kommer vara lite låg! Ska göra lite tidsinställda inlägg så ni har något att kika på ändå! Bytte header nyss förresten, vad tycker ni? Tycker den vart grymt cool men ni får säga till om den stör er med det blinkande ljuset haha! Nej fixa lite småsaker nu sen bums i säng, tåget går runt tolv imorgon och innan det ska jag mini shoppa,duscha och packa! Ha en bra helg!

We just wanna make the world smile.


Lovely mac


Så glad att en IMac äntligen står på mitt skrivbord! Den funkar perfekt och är jätte rolig att sitta vid! Känner mig lite bortskämd med en macbook bredvid den här men det är min skoldata, köpte den nya bara så jag slipper bära skoldatan fram och tillbaka varje dag, det sliter för mycket på kroppen!

Fullt upp

Hej på er!
Tänkte bara kika in och säga att jag lever, dålig update idag men så får det bli! Har varit i skolan hela dagen och slutar om en halvtimme. Då blir det mini shopping sen raka vägen hem! :) När jag kommer hem finns det förhoppningsvis en IMac till mig, lycklig tjej! Men ska fortsätta det sista på lektionen nu, idag håller vi på med att lära oss klassisk fransk manikyr och handmassage! Sjukt skönt är det haha, men bloggar mer sen! 

Oh i wish i was a punkrocker

 

Goodnight

 

Fashion spot


För jag kan se det på sättet hon ser på oss när vi kysser varandra

 

Red as whine


En av höstens färger är vinröd. I början var jag skeptisk men efter jag sett alla fina vinröda kläder i butiken så ändrade jag mig!
Tycker färgen är grym och matchas nog bäst till vitt,svart och ljusgrått.

Lunch

Vet att kycklingen ser äcklig ut men det är faktiskt gott! Lite bilder från nyss när jag åt lunch med mina fina vänner.
Själv åt jag det på den nedre bilden, inte lätt med matkort, kommer bli tjockis..

Kizz me

Black outfit


Såhär skulle jag mer än gärna vilja gå klädd en höstdag i skolan, både väskan och ringen (fast i guld) köpte jag idag på Gina tricot och har liknande byxor från H&M, så halva outfiten har jag iallafall! Kängor ska även snart införskaffas och behöver verrkligen köpa mer bas t-shirtar och linnen i olika färger..

Min fina vän


Today's
//shorts bikbok //sweater lager157 //shoes converse //bag accent

Ice latte


Vart en mysig fika med Antonia efter skolan, en varsin is latte och massa prat!

School of nailsIdag handlade hantverkslektionen om att lära sig mini-manikyr, en snabb manikyr med filning och lackning.
Sjukt hur svårt det ska vara att lägga nagellack snyggt, men övning ger färdighet!

song to the sea


RSS 2.0